- Mijn specialiteiten

Mijn Specialisaties

Als gediplomeerde pedicure – en lid van brancheorganisatie ProVoet – heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Diabetische Voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben of krijgen aan hun voeten als gevolg van hun ziekte.Vaak is er sprake van gevoels of doorbloedings problemen.   
Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. Zo kunnen we eventuele problemen snel en vakkundig behandelen.

Voor alle diabetespatiënten geldt dat ze vanuit de basisverzekering recht hebben op een jaarlijkse voetscreening door de huisarts, of diabetesverpleegkundige of een aangewezen podotherapeut.

Indien u zorgprofiel 2 of hoger heeft, dan komt u in aanmerking voor vergoeding van de medisch noodzakelijke voetzorg vanuit de basisverzekering. U kunt dan naar onze praktijk worden doorverwezen, en dan krijgt u de behabdeling vergoed.

Indien uw zorgprofiel lager is dan 2 dan komt u niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de basisverzekering maar mogelijk worden uw behandelingen (gedeeltelijk) vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Informeer vooraf bij uw zorgverzekeraar of uw voetzorg wordt vergoed om teleurstelling achteraf te voorkomen.

Gelieve uw zorgverzekeringspas en een overzicht van uw medicatie mee te brengen.

 

 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen. 

Nagelregulatie en reparatietechniek

De nagelreparatie of nagelprothese is een techniek waarbij wij de natuurlijke nagel geheel of gedeeltelijk vervangen door een kunstnagel.
Deze kunstnagel wordt gemaakt van gel. De gelnagel is niet alleen een cosmetische verfraaiing, met deze techniek kunnen wij afgebroken-, gescheurde- of gespleten nagels herstellen.
Tevens is het mogelijk om dunne nagels te verstevigen, ontbrekende nagelhoekjes op te vullen, of een nagel te corrigeren en te begeleiden in de groei. 

Door middel van nagelreparatie wordt de nagel verlengd of gerepareerd waardoor u weer een normale nagel heeft. 
De prothese voelt natuurlijk aan en past goed bij de natuurlijke nagel.

Voet-en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Welness behandeling

Mijn welness behandeling staat voor het heerlijk verwennen van uw voeten.
U krijgt een warm voetenbad. Daarna volgt er een heerlijke scrub behandeling met als afsluiting een heerlijke voeten massage.Daarna kunt u kiezen voor het lakken van de teennagels. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee
Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Het kan ook naast een behandeling gegeven worden.   
Zeer geschikt als cadeau!