- Productenlijn

Productlijn

HFL laboratories is de specialist op het gebied van lichaam en voetverzorging

Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van lichaam, voetverzorging en probleemnagels.

Als pedicure heb ik bewust gekozen voor HFL Laboratories producten om de voeten van mijn klanten mee te verzorgen. Het zijn producten die zich al tijden lang hebben bewezen in goede resultaten en HFL Laboratories blijft zich door ontwikkelen. 
Ik ben dan ook zeer tevreden dat ik deze complete lijn in mijn salon mag toepassen. Wil je graag een creme aanschaffen, dan mag je altijd contact opnemen. 

Prijslijst

HFL Dermo dry

€ 16,50


Deze crème is te gebruiken bij zweetvoeten of andere vocht gerelateerde huidproblemen. Het product sluit de huid niet af. Gebruik voor zweetvoeten de kuur 2 weken. Daarna eens in de week insmeren.

HFL Dermazink creme

€ 15,95


Dermazink creme is een effectieve creme voor de gesprongen huid of een beschadigde huid. De werkende stoffen dringen diep door in de huid. Ondersteund dus het herstellend vermogen van de huid optimaal

HFL Dermoleen

€ 14,50


Deze crème draagt bij aan de bescherming en hydratatie van de droge huid. De crème is niet vet en dringt goed de huid binnen. 2 maal daags gebruiken, eventueel in combinatie met de Roselan crème

HFL fresh gel

€ 13,95


Bevorderd de doorbloeding en verzorgt vermoeide, belaste spieren en gewrichten. Zorgt voor een pijnverlichtend gevoel. Advies om 2 maal daags toe te passen

Roselan Balm

€ 13,75


Roselan balm is een intensief product tegen kloven, droge huid schilfers en andere droge huidaandoeningen. Voor in- en uitwendige huidverzorging, doordat de epidermis herstelt.

S.O.S creme

€ 13,50


Voor de verzorging van de schrale en geprikkelde huid. De crème is ideaal voor de verzorging van eerste huidreacties zoals een allergische reactie en een schrale huid. Bied een verzachtende werking.

Solution spray

€ 13,95


De oplossing voor kalknagels! De spray werkt met een hoge ph waarde en bied tevens een ingrediënt dat zowel schimmels als gisten niet laat overleven. Veilig in gebruik.

Dadi oil

€ 5,75


Dadi'Oil: hét wondermiddel voor je nagels en nagelriemen! Werkt verzorgend, hydraterend, beschermend en zorgt voor sterke, glanzende nagels. Te verkrijgen in 3,75 ml voor € 5,75 en 14,3 ml voor €18,75

Solution spray en dadi oil

€ 18,95


Solution spray en dadi oil is de gouden combinatie! De solution spray pakt de infectie van de gehele nagel aan en de dadi oil zorgt weer voor de juiste verzorging van de nagel 2 maal daags toepassen.